خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > طرز تهیه کوکوی پیاز

طرز تهیه کوکوی پیاز



[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
مواد اولیه این کوکو، معمولا در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • پیاز رنده شده 250 گرم
  • تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد
  • گردوی خرد شده: 1 پیمانه
  • آرد: 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران و نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

* همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ‌تابه‌ کمی روغن ریخته و مواد آماده شده را در آن پهن کنید. دو طرف کوکو را سرخ کنید.

نکته:

* برای انواع کوکو، تخم‌مرغ‌ها را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید زیرا در غیر اینصورت (زیاد هم زدن) موقع پخت تخم‌مرغ‌ها از مواد جدا می‌شود.

* کوکویی که مواد اولیه آن همیشه در خانه شما هست.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]



همچنین ببینید

آشنایی با روش تهیه گراتین سیب‌زمینی

+- ترکیب سیب‌زمینی با خامه، طعم لذت‌بخشی را در این غذا ایجاد کرده است. مواد …

پاسخ دهید

Powered by WP Robot