غذاهاي اصلی

طرز پخت تارت اسفناج سرشار از ویتامین

 

مواد لازم برای تارت اسفناج

1 کیلوگرم اسفناج
1 عددپیاز
3 عددتخم مرغ
100 گرم پنیر فتا
120 سی سی شیر
2 لیوان آرد
2 قاشق سوپ خوری روغن
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
به میزان لازم نمک و فلفل

 

 

طرز تهیه تارت اسفناج

اسفناج و پیاز را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس بگذارید کمی خنک شود و در کاسه ای اسفناج و پیاز را ریخته و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید. سپس پنیر سفید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تمام مواد آرد، تخم مرغ، روغن مایع، ماست، نمک و بیکینگ پودر را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آیدمواد را در ظرف تارت پهن کنید و از مواد اسفناج آماده شده رویش بریزید و پنیر پیتزا را در آخر نیز روی مواد اضافه کنید، سپس نوارهایی از خمیر های باقیمانده درست کرده و روی تارت بگذارید و تزیین کنید و روی کل تارت تزیین شده زرده تخم مرغ زده و در فر بپزید.

loading...

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن