آشپزی با مایکروویو

طرز پخت لازانیا با ماکروفر

مواد لازم
لازانیا 1 بسته
گوشت چرخ کرده 250-200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پیاز سرخ کرده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1 بسته
آب حدود 2 لیتر
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه مایه گوشت:
1. گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم ظرف را فاقد درپوش به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% مایکروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد.
2. در این فاصله یک بار مواد را هم می زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش و زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا مواد پخته شوند.
طرز تهیه لازانیا:
1. آب را داخل ظرف کاملاً گودی ریخته می شود، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید سپس نمک را به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا لازانیا مغزپخت شود بعد آنرا آبکش می کنیم.
2. ظرف مسطحی را انتخاب ته ظرف را چرب می کنیم یک لایه از ورقه های لازانیا داخل آن قرار می دهیم و روی آنرا از مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده ریخته می شود بدین ترتیب لایه ها دوباره تکرار شود (لایه آخر فاقد پنیر.)
3. ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم بعد از اتمام این زمان در ظرف را برداشته پنیر را روی آن می پاشیم ظرف را فاقد درپوش روی سه پایه فلزی قرار می دهیم دستگاه را به مدت 6-5 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60% (کلید ترکیبی) روشن می کنیم تا سطح پنیر کمی طلایی گردد

مقالات مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن