نان

طرز پخت نان سالمون (Salmon bread)

 

برش‌های نان با محتویات ماهی و سبزیجات، ساندویچ‮های خوشمزه‮ و سالمی هستند که خوردنشان هم راحت است.
مناسب برای :10 نفر
Salmon Appetizer Bread پیش غذایی فرانسوی است که می‮شود آن را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. زمان تهیه این غذای مقوی 03دقیقه و زمان پختش 54 دقیقه است.
با این مقدار مواد در این دستور حداکثر 12 برش نان خواهید داشت.
اگر تره‌فرنگی در دسترس نداشتید با پیازچه جایگزین کنید.

  • فیله سالمون220 گرم
  • پنیر چدار رنده‌شده100 گرم
  • ترخون خردشده30 گرم
  • آرد½1 پیمانه
  • شیر1 پیمانه
  • روغن مایع گیاهی⅔ پیمانه
  • تخم مرغ3 عدد
  • تره فرنگی2 عدد
  • روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا رنده‌شده1 قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
  • نمک½ قاشق چایخوری
  • فلفل¼ قاشق چایخوری

فر را در دمای 180 درجه سانتی‮گراد گرم کرده و قالب فر (02 تا 52 سانتی متر) را با روغن چرب می‮کنیم.
تره‮‌فرنگی‮ها را پاک کرده (انتهای قسمت سبز رنگ و سفید آن را جدا کرده و دور می‌اندازیم) و به‮‌صورت عمودی به دو نیم تقسیم می‮کنیم؛ با این کار می‮توانیم تره‮‌ها را به آسانی شسته و خرد کنیم.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی شعله ملایم اجاق گرم می‮‌کنیم. تره‌‮فرنگی را اضافه کرده، چند دقیقه تفت می‮دهیم.
فیله ماهی را خرد می‮‌کنیم.
بعد از اینکه تره‌‮فرنگی‮ها شروع کردند به نرم شدن، ماهی خرد شده را اضافه می‮‌کنیم و حدود 5 دقیقه به سرخ کردن ادامه می‮دهیم تا ماهی کاملا سرخ شود. بعد تابه را از روی اجاق برداشته و اجازه می‌‮دهیم چند دقیقه سرد شود.
آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و فلفل در کاسه به هم می‮زنیم. بعد شیر را کم کم اضافه می‮کنیم (در اینجا موادمان یک حالت کاملا غلیظ به خود می‌گیرد، در صورت تمایل از همزن هم می‮توانیم استفاده کنیم).
تخم مرغ‮ها را همراه پنیر گودا با مخلوط آرد هم می‮زنیم تا حالت خمیری نرم‮تری پیدا کند. با دقت روغن را اضافه می‮کنیم و آنقدر هم می‮زنیم تا نرم و روان شود.
ماهی را همراه با تره‌‮فرنگی و پنیر چدار رنده شده و هر نوع سبزی که تمایل داشتیم (ریحان-ترخون-…) به مخلوط موادمان اضافه می‮کنیم.
خمیر به دست آمده را داخل قالب فر می‮ریزیم و برای 54 تا 05 دقیقه در حرارت تنظیم شده قرار می‮دهیم تا قهوه‮‌ای رنگ شود. (برای آزمایش می توانیم یک خلال دندان را داخل نان فرو ببریم و اگر تمیز بیرون آمد غذا آماده است.)
ظرف را از فر خارج می‮‌کنیم و قبل از برش دادن اجازه می‮دهیم کاملا سرد شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.