نان

طرز پخت نان سیب

loading...

هرکسی این نان سیب را خورده، به دنبال دستور پخت آن بوده است.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه،  بعلاوه زمان خنک شدن

مواد لازم برای 32 قطعه:

  • آرد: 3 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • دارچین: 2 قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: 2/1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: 2/1 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد همزده
  • روغن: 2/1 پیمانه
  • وانیل: 2/1 قاشق چای‌خوری
  • سیب: 2 پیمانه، پوست کنده و درشت خرد شده
  • گردو: یک پیمانه، خرد شده

1- در یک کاسه، آرد، شکر، دارچین، جوش‌شیرین، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2- تخم‌مرغ، روغن، وانیل و سیب را با هم مخلوط کنید و داخل مخلوط آرد بریزید.

3- تکه‌های گردو را به مخلوط اضافه کنید.

4- آن‌ها را در دو قالب چرب شده به ابعاد 20* 10 سانتی‌متر بریزید.

5- آن‌ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 – 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

6- در همان قالب بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را از قالب درآورید و بر روی صفحه مشبکی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

شهره فرجی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن