هرکسی این نان سیب را خورده، به دنبال دستور پخت آن بوده است.
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه، بعلاوه زمان خنک شدن
مواد لازم برای 32 قطعه:
- آرد: 3 پیمانه
- شکر: 2 پیمانه
- دارچین: 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: 2/1 قاشق چایخوری
- نمک: 2/1 قاشق چایخوری
- تخممرغ: 2 عدد همزده
- روغن: 2/1 پیمانه
- وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
- سیب: 2 پیمانه، پوست کنده و درشت خرد شده
- گردو: یک پیمانه، خرد شده
1- در یک کاسه، آرد، شکر، دارچین، جوششیرین، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- تخممرغ، روغن، وانیل و سیب را با هم مخلوط کنید و داخل مخلوط آرد بریزید.
3- تکههای گردو را به مخلوط اضافه کنید.
4- آنها را در دو قالب چرب شده به ابعاد 20* 10 سانتیمتر بریزید.
5- آنها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 – 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
6- در همان قالب بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شوند، سپس آنها را از قالب درآورید و بر روی صفحه مشبکی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
شهره فرجی