خانه > آشپزخونه من > شيريني پزي > نان > طرز پخت نان سیر گره دار

طرز پخت نان سیر گره دار



گره‌های نان سیر با کره برای پیش‌‮غذا و بعنوان مکمل بسیار دلچسب‮ هستند. لذت خوردن آنها را از دست ندهید.
درست کردن این نوع نان راه بهینه‌‮ای برای استفاده از اضافه‮‌های خمیر و سس جعفری، کره و سیر است که اکثر پیتزافروشی‮ها برای پیتزاهای سفید یا نان سیر به‮‌کار می‮برند.
یک سبد از این نان‮های سیردار خوراکی فوق العاده‮‌ای برای میهمانی هستند که می‌توانید در منزل آماده کنید؛ اگر از خمیر آماده استفاده کنید زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. دقت کنید که باید 2 برابر مقدار نانی را که فکر می‮کنید احتیاج دارید درست کنید چون وقتی یکی از این نان‮ها را بخورید، بدون فکر به سراغ بعدی می‮روید و مطمئناً میهمان‮های شما هم همین‮طور خواهند بود.
زمان پخت این نان 15 دقیقه است و برای ور آمدن خمیر نیاز به 4 ساعت زمان دارید.
استفاده از خمیر پیتزای آماده برای درست کردن این نان کاملاً بدون ایراد است. یک بسته 400 گرمی از خمیر پیتزا تقریباً برای مقدار نانی که در این دستور پخت آموزش داده شده، کافی است.
این مقدار مواد برای درست کردن 20 نان گره‮ای کافی است. خمیر این نان‮های لقمه‮ای کوچک را مانند خمیر کرواسان نیزمی‮توانید درست کنید. تا اشکال متنوعی در زمان سرو داشته باشید.

مناسب برای: ۵ نفر
مواد لازم:
آرد ¾1 پیمانه
آب گرم ¾ پیمانه
جعفری ¼ پیمانه
سیر 4 حبه
کره 5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری

خمیرمایه را روی آب گرم ریخته و اجازه دهید برای 5 دقیقه در همان حال باقی بماند.
هم بزنید تا با آب ترکیب شود و اجازه دهید برای 5 تا 10 دقیقه دیگر همان‮طور باقی بماند تا شروع به کف کردن کند.
در کاسه‮‌ای بزرگ آرد، نمک و شکر را ترکیب نموده و هم بزنید. حفره‮‌ای در مرکز آرد ایجاد کرده و روغن زیتون را در آن بریزید، سپس مخلوط آب و مخمر را در آن بریزید.
این مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم تشکیل دهند و سپس برای 5 تا 10 دقیقه آن را ورز بدهید. خمیر را به شکل توپی در آورده و روی آن کمی روغن زیتون بمالید.
آن را در کاسه‮‌ای بزرگ قرار داده و روی کاسه را پوشش پلاستیکی بکشید و در دمای اتاق بگذارید تا ور بیاید.
وقتی اندازه خمیر دو برابر شد، که ممکن است بین 90 دقیقه تا چند ساعت طول بکشد، آن را دو نیم کنید. سینی بزرگ فر را با کاغذ شیرینی‌پزی (کاغذ روغنی) بپوشانید. نیمی از خمیر را برداشته و دوباره آن را به دو نیمه برش دهید.
هر کدام از آنها را مستطیلی پهن کنید طوری‮که 5.1 سانتی متر ضخامت داشته باشد.
با استفاده از چاقوی تیزی خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض 2.5 سانتی متر و طول 12.5 سانتی متر برش دهید. این نوارها را به دو نیمه برش دهید. یک تکه را بردارید به شکل مار در بیاورید و سپس آن را گره بزنید. لبه خمیر چسبناک خواهد بود، بنابراین قبل از این‮که گره را بزنید، لبه‮ها را آرد بزنید. هر گره را روی سینی فر قرار دهید و همین کار را با باقی خمیر نیز انجام دهید. به یاد داشته باشید که خمیر پف می کند، بنابراین بین نان‮های گره‮دار کمی فاصله بگذارید.
وقتی همه خمیرها را گره زدید، کمی روغن زیتون را با قلمو روی آنها بکشید. با سلفون روی آنها را پوشانده و اجازه دهید تا دوباره ور بیایند، طوری‮که اندازه آنها دوبرابر شود که می‮تواند بین 09 دقیقه تا 3 ساعت یا بیشتر طول بکشد(بسته به دمای محیط). نزدیک به پایان وقت ور آمدن خمیرها، فر را روی 711 درجه سانتی‮گراد روشن کنید.
سلفون روی خمیرهایی را که گره زدید، بردارید و آنها را برای 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها خوب قهوه‮ای شود.
سیر و جعفری را ریز کنید.
در همین حین، کره را در قابلمه کوچکی ذوب کنید و روی شعله کم سیر را به آرامی فقط در حدی که خامی آن گرفته شود، برای حدود 1 یا 2 دقیقه سرخ کنید.
نمک و جعفری را افزوده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند. شعله را خاموش کنید.
وقتی که نان‮های گره‮‌ای پختند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید برای 5 دقیقه سرد شوند. با قلمو مخلوط سیر، کره و جعفری را روی آنها بمالید و نان‮ها را سرو کنید.
‮این نان‮ها وقتی گرم سرو شوند، بهترین مزه را دارند، ولی در دمای معمولی هم خوشمزه هستند.

 

پاسارگارد[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]




همچنین ببینید

طرز پخت نان تست فرانسوي

+- نان تست فرانسوی را به عنوان صبحانه‌ای کامل همراه با چای میل کنید. زمان …

پاسخ دهید

Powered by WP Robot