خانه > آشپزخونه من > شيريني پزي > نان > طرز پخت نان ماست و پرتقال

طرز پخت نان ماست و پرتقال



طرز تهیه این نان آنقدر راحت است که همه از عهده آن برمی‌آیند.

مواد لازم:

  • کره نرم شده: دو سوم پیمانه
  • شکر: یک و یک چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • ماست ساده: نصف پیمانه
  • آب پرتقال: نصف پیمانه
  • پوست رنده شده پرتقال:‌ یک قاشق غذاخوری
  • آرد: ‌دو و نیم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • برای براق کردن:
  • شکر قنادی: نصف پیمانه
  • آب پرتقال: دو تا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامه‌ای شوند.

• تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخم‌مرغ اضافه کنید)

• ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.

• آرد، بیکینگ‌پودر،‌جوش‌شیرین و نمک را درون کاسه‌ای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

• کف یک قالب کیک به ابعاد 8* 13* 23 سانتی‌متر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

• قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید 10 دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.

• برای براق کردن نان: شکر قنادی ( موجود در قنادی‌ها) را با آب پرتقال،‌آنقدر هم بزنید تا روان شود سپس آن را روی نان خنک شده بریزید و میل کنید.

 

همشهری آنلاین – شهره فرجی

همچنین ببینید

طرز پخت نان سالمون (Salmon bread)

+-   [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” …

پاسخ دهید