خانه > آشپزخونه من > شيريني پزي > نان > طرز پخت نان گردويي و هويج

طرز پخت نان گردويي و هويج



این نان خیلی راحت و سریع تهیه می‌شود و نیاز به کار سخت ندارد.

مواد لازم برای دو نفر:

  • آرد ساده: 350 گرم
  • آرد چند منظوره: 150 گرم
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: 2 قاشق چای‌خوری
  • هویج پوست کنده و رنده شده: 150 گرم
  • گردوی بو داده: 100 گرم
  • ماست یونانی یا چکیده کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه
  • شیر کم چرب: نصف پیمانه

• فر را روی حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• آرد و نمک و جوش‌شیرین را با هم مخلوط کرده سپس گردو، ماست و هویج را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد شیر را تا حدی که مایه نرم و چسبنده‌ای تهیه شود به آن اضافه کنید.

• مایه تهیه شده را درون سطح آردی شده بغلطانید و آن‌ را به شکل توپ‌های تخت درآورید.

• روی آن‌ها چند شیار ایجاد کنید و آن‌ها را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن‌ها بالا بیاید و بپزد حرارت دهید.

 

 

 

 

 

همشهری آنلاین – شهره فرجی[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

همچنین ببینید

طرز پخت نان سالمون (Salmon bread)

+-   [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” …

پاسخ دهید