خانه > آشپزخونه من > پيتزا و ساندويچ > طرز پخت پیتزای پیاز

طرز پخت پیتزای پیاز



این دستور یک غذای ساده می باشد که البته نام آنرا خودم برایش انتخاب کردم چون برای نام اصلی آن واژه ای فارسی پیدا نکردم. با تشکر ار وب سایت ملک بانو برای انتشار این دستور.

مواد لازم برای 4 نفر

  • روغن زیتون : 4 تا 5 قاشق
  • پیاز قرمز : 500 گرم خلال شده
  • سیر : 2 حبه له شده
  • سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری : 2 قاشق غذاخوری
  • خمیر هزار لا : 225 گرم
  • سس گوجه : 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری برای تزئین

 

طرز تهیه

مرحله 1 – در یک ماهیتابه 2 قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.

مرحله 2 – فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیررا به 4 قسمت مساوی تقسیم و به دایره های 15 سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.

مرحله 3 – یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر ها بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای 15 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.

 

 

منبع:ملک بانو

پاسخ دهید