آشپزی با مایکروویو

طرز پخت پیتزا در ماکروفر

مواد لازم
سوسیس و کالباس 250 گرم
فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده)
قارچ 1 پیمانه (خرد شده)
پنیر پیتزا 100 گرم
خمیر پیتزا آماده 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه
1. خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت 2-1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس باسس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده ریخته می شود.
2. تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر ریخته می شود و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن