كيك و شيريني

طرز پخت کاپ کیک شکلات تلخ و تمشک

loading...

•    تعداد: 24 عدد کاپ کیک
•    زمان آماده سازی: 45 دقیقه
•    زمان پخت: 18 دقیقه در 350 درجه فارنهایت

•    نصف پیمانه کره
•    دو عدد تخم مرغ
•    1 2/3 پیمانه آرد کامل
•    نصف پیمانه پودر کاکائو تلخ
•    یک قاشق چایخوری جوش شیرین
•    نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    2/3 پیمانه شکر دانه درشت
•    2/3 پیمانه شکر قهوه ای
•    1.5 قاشق چایخوری وانیل
•    یک پیمانه شیر ترش (شیری که کره آن گرفته شده است)
•    دو پیمانه تمشک
•    خامه ترافل شکلاتی*
•    تمشک (برای تزئین)
1. کره و تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید. در همین فاصله، 24 قالب مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در کاسه همزن، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، شکر سفید و شکر قهوه ای رابا هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت سی ثانیه هم بزنید. به آرامی مخلوط شکر را اضافه کنید و 5 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا سبک و نرم شود. تخم مرغ ها را یکجا و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. سپس، مخلوط آرد و شیر ترش را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید و سرعت را زیاد کنید و 20 ثانیه دیگر هم بزنید.
5. مواد را نصفه داخل قالب های مافین بریزید و در وسط هر کدام 3 تا 4 عدد تمشک قرار دهید و روی آنها دوباره مایع کاپ کیک بریزید.
6. به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن، خامه ترافل شکلاتی را روی آنها بریزید و در صورت تمایل با تمشک تازه تزئین کنید.
7. برای تهیه خامه ترافل شکلاتی* به یک پیمانه خامه قنادی، دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، 1 1/3 پیمانه تکه های شکلات نیمه تلخ و ¾ قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
8. در یک قابلمه کوچک، خامه قنادی و نشاسته ذرت رابا هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. تکه های شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند. مایع را داخل کاسه بزرگ بریزید. روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال خنک کنید تا غلیظ شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن