خانه > آشپزخونه من > سفره آرايي > كره صبحانه را رنگين تر تزئين كنيد

كره صبحانه را رنگين تر تزئين كنيد



[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
برای ایجاد تنوع در هر وعده غذایی a متفاوتی وجود دارد. مثلاً می توانیم سرو کره در صبحانه را عوض کرده و با آن رنگ و بوی خاصی به سفره بدهیم.

مواد لازم

 برای 6 گلوله کره:

  •  کره :100 گرم
  •   خلال بادام، خلال پسته، پودر پسته: به میزان لازم
  •   پودر هل سفید:1 قاشق چایخوری (یا هل مایع 2 قطره)

روش تهیه:

1- قالب کره 100گرمی را داخل ظرفی قرار داده، هل را به آن اضافه کرده و کمی ورز می دهیم. ولی این کار را خیلی سریع انجام می دهیم تا کره ذوب نشود.

2- برای اینکه کره در دست ذوب نشود بهتر است از مارگارین استفاده کنیم. کره حاصل را به 6 قسمت تقسیم کرده که تقریباً هر تکه 17 گرم می شود.

3- اگر مایلید تکه های 25 گرمی برای هر فرد سرو کنید یک قالب کره را به 4 قسمت تقسیم می کنیم.

4 –  تکه های کره را در دست گرد کرده و به ترتیب یکی را داخل پودر پسته، دیگری را داخل خلال پسته و بعدی داخل خلال بادام می غلتانیم. این کار را تا جایی انجام
می دهیم که کره ها تمام شود.

 نكته:

برای ایجاد تنوع در هر وعده غذایی راه های متفاوتی وجود دارد. مثلاً می توانیم سرو کره در صبحانه را عوض کرده و با آن رنگ و بوی خاصی به سفره بدهیم.

مجله آشپزی ایده آل[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

پاسخ دهید