كيك و شيريني

كيك آناناس


مواد  لازم:

  •  كره: 100 گرم
  • شكر قهوه‌اي روشن: 100 گرم
  • كمپوت آناناس: يك عدد
  • گيلاس گلاسه شده: به ميزان لازم
  • كره اضافي: 90 گرم  شكر: 160 گرم
  • آرد: 110 گرم
  • آرد ذرت: 80 گرم
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • بيكينگ پودر: يك قاشق سوپخوري
  • خامه: 70 گرم
  • آب ليمو: 4 قاشق سوپخوري
  • رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري

 


روش تهيه:

1 – كره و شكره قهوه‌اي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود.

2 – از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد.

3 – حال مواد كيك را آماده كنيد، به اين ترتيب كه آردها و بيكينگ‌پودر را الك كرده، داخل كاسه هم‌زن بريزيد.

4 – كره اضافي، شكر و تخم‌مرغ را به همراه پوست پرتقال رنده شده، خامه و آب‌ليمو اضافه كرده و همزن را روشن كنيد.

5 – اول با دور همزن كند و بعد با دور متوسط بزنيد تا مواد تغيير رنگ داده و روشن شود.

6 – مواد آماده را روي آناناس‌ها بريزيد و داخل فر از پيش گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

7 –  پس از خنك شدن، كيك را از داخل قالب روي ظرف موردنظر برگردانيد و با رنده پوست ليمو و خامه فرم گرفته تزئين كنيد.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن