كيك و شيريني

كيك اسفنجي توت‌فرنگي و تمشك

 

مواد لازم :

  •   ورقه بادام: 100 گرم
  •   روغن آفتابگردان: به ميزان لازم
  •   خامه دوبل: 600 ميل
  •   شكر: 2 قاشق غذاخوري
  •   پودر وانيل يا اسانس وانيل: يك عدد
  •   توت‌فرنگي: يك كاسه (يا پاستيل توت‌فرنگي)
  •   تمشك: يك كاسه
  •   شكلات سياه: 100 گرم
  •   نان اسفنجي: يك عدد بزرگ

برای شروع

يك تابه خشك را روي حرارت كم گاز قرار داده و ورقه‌هاي بادام را به آن اضافه كنيد ‌تابه را سمت عقربه‌هاي ساعت بچرخانيد و نگذاريد تا بادام‌ها بسوزد ولي بگذاريد تا قهوه‌اي رنگ شود. بعد زير ‌تابه را خاموش كرده و كنار بگذاريد تا سرد شود. به اندازه 4 قاشق غذاخوري روغن آفتابگردان داخل يك جام بريزيد و كنار بگذاريد. خامه را درون يك كاسه بزرگ ريخته و همراه با شكر مخلوط كنيد بعد پودر وانيل را درون آن بريزيد و تا جايي كه خامه كاملا رقيق شود هم بزنيد. بعد توت‌فرنگي‌ها از وسط نصف كرده و كنار بگذاريد.

پیشنهاد جیمی

اگر مي‌خواهيد پختن كيك سريع شود اين طرز تهيه كيك باعث مي‌شود سريع‌تر به هدف‌تان برسيد. هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك و يخچال را نمي‌توانيد از هم جدا كنيد؛ پس براي اين‌كه كيك بهتري داشته باشيد آن را درون يخچال گذاشته و به‌طوري خاص اما ساده آن را تزئين كنيد.

طرز تهيه كيك

با دقت نان اسفنجي را به 3 قسمت گرد تقسيم كنيد هر كدام به ارتفاع 2 سانتي‌متر، تكه نان را روي يك تخته قرار دهيد و روي آن را كمي روغن ريخته و با قاشق روي كل نان پهن كنيد و بعد خامه درست شده را روي لايه اول ماليده و بعد توت‌فرنگي‌هاي نصف شده را روي آن گذاشته و به همين ترتيب لايه‌هاي بعد را گذاشته ولي با اين تفاوت كه در لايه آخر روي آن را خامه ماليده و به جاي توت‌فرنگي، تمشك بريزيد. ديواره كيك را با خامه بپوشانيد و بادام‌هايي را كه قبلا تفت داده بوديد، خرد كرده و به ديواره بچسبانيد، شكلات را با چاقوي تيز ورقه‌اي برداريد و روي تمشك بريزيد.
اصلا نگران نباشيد كه كثيف‌كاري شده، بعد از درست كردن كيك آن را تميز كنيد.

براي سرو

مي‌توانيد به جاي تمشك از پاستيل ميوه‌اي در كيك استفاده كنيد تا زيباتر شود.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن