كيك و شيريني

كيك بيسكويتي شكلاتي


مواد لازم

  •   بيسكويت پتي‌بور: 227 گرم
  •   شكلات تلخ و شيرين: 120 گرم
  •   شكر: يك‌دوم پیمانه
  •   كره بدون نمك: 4 قاشق غذاخوري
  •   تخم‌مرغ: يك عدد
  •   شكلات تلخ و شيرين براي روكش كيك: 227 گرم

روش تهيه:

1- 120 گرم شكلات را درون كاسه‌اي شيشه‌اي ريخته و روي بخار آب آن را هم زده تا به صورت مايع درآيد.

2- بيسكويت‌ها به تكه‌هاي نيمه درشت تقسيم كنيد.

3- كره و شكر را با هم مخلوط كرده و روي مايع شكلاتي ريخته و هم مي‌زنيد.

4- تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده تا زرده و سفيده كامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شكلاتي بيفزاييد و با ليسك هم بزنيد.

5- قالب مخصوص خود را چرب كرده و كاغذ روغني را در آن پهن ‌كنيد.

6- بيسكويت‌ها را با مواد شكلاتي كاملا مخلوط كرده و به درون قالب بريزيد و با پشت قاشق مقداري فشار به مواد بياوريد تا تمام حفره‌ها پر شده و براي 3ساعت درون يخچال قرار دهيد.

7- پس از درآوردن قالب از يخچال از 2طرف كاغذها را كشيده و بيرون بياوريد و پس از برگرداندن كيك روي ظرف مخصوص كاغذ روغني را از روي آن برداريد.

8- 227 گرم شكلات را روي بخار آب به صورت مايع درآوريد و بعد از سردشدن دور تا دور كيك خود بماليد.

فوت قنادي

به جاي قراردادن قالب به مدت 3‌ساعت در يخچال مي‌توانيد آن را به مدت 45‌دقيقه درون فريزر قرار دهيد.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن