سلامت

نشانه‌های افرادی که غذای سالم می‌خورند

low-carb-diet-food

افرادی که سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده می‌کنند.

• دسر خام و بدون قند که می‌تواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانه‌های خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده می‌کنند.

• در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. می‌دانند افزودن سبزیجات به وعده‌های غذایی بهترین راه افزایش باکتری‌های مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.

• به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست می‌کنند.

• از آبمیوه‌های آماده استفاده نمی‌کنند و به جای آن خودشان آب میوه می‌گیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.

• وعده‌های غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقوی‌تر می‌سازند.

• به جای هویج نارنجی، هویج بنفش می‌خرند زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

• آجیل بیشتری می‌خورند و حبوبات، دانه‌ها و بقولات خود را پرورش می‌دهند تا هضم راحت‌تر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.