پپروناتا




مواد لازم برای 4 نفر

  •  روغن مایع :یک چهارم پیمانه
  •  فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد، خلالی
  •  فلفل دلمه ای زرد :2 عدد خلالی
  •  فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد خلالی
  •  پیاز بزرگ: یک عدد خلالی
  •  سیر 3 حبه، ورقه ورقه
  •  پودر آویشن: یک دوم قاشق غذاخوری
  •  گوجه فرنگی: 4 عدد، نگینی
  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  ریحان تازه:  5 یا 6 ساقه
  •  آبلیموترش: به میزان لازم

طرز تهیه:

1 – روغن را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را سه دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

2 – فلفل را اضافه کرده و 4، 5 دقیقه دیگر تفت دهید، اما مواظب باشید خیلی نرم نشده و تردی خود را از دست ندهد.

3 – سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک را همراه آویشن اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، شعله را زیاد کرده و 2، 3 دقیقه آن را بپزید.

4 – شعله را خاموش کرده و ریحان خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو به مقداری که مایلید آب لیموترش به آن اضافه کنید.

نکته: پیرونتا در کنار مرغ، ماهی، روی نان و… به تنهایی سرو می شود.


منبع

همچنین ببینید

املت پنیر و اسفناج

+- مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد …

پاسخ دهید