خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > چيكن جامبالايا

چيكن جامبالايا




مواد لازم براي 4 نفر

  •  مرغ یک و نیم كيلوگرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • برگ بو يك عدد
  • دانه فلفل سياه 6 عدد
  • روغن مايع 4 قاشق غذاخوري
  • سير ساطوري 2 حبه
  • فلفل دلمه‌اي قرمز نگيني يك عدد
  • كرفس ساطوري يك ساقه
  • برنج هندي شسته شده 150 گرم
  • گوجه ساطوري 400 گرم
  • پودر فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
  • دانه ريز سياه یک‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر زيره سبز یک‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر آويشن يك قاشق چايخوري
  • سس فلفل تند يك قاشق چايخوري (اختياري)
  • جعفري و پيازچه ساطوري يك قاشق غذاخوري براي تزئين

روش تهيه

مرغ را در 600 ميلي‌ليتر آب به همراه نيمي از پياز، برگ بو و دانه‌هاي فلفل سياه يك ساعت و نيم بپزيد، سپس مرغ را از قابلمه خارج كرده و گوشت آن را از استخوان جدا كنيد و آب مرغ را صاف كرده و كنار بگذاريد.

باقي پياز را ساطوري كرده و در يك تابه بزرگ گود در روغن به همراه سير، فلفل دلمه‌اي و كرفس 5 دقيقه تفت دهيد. مرغ و برنج را اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر تفت دهيد.

گوجه‌فرنگي را به همراه 300 ميلي‌ليتر از آب مرغ و پودر فلفل قرمز و زيره‌ها اضافه كنيد. غذا را به جوش آورده سپس شعله را كم كنيد و 20 دقيقه با در بسته بجوشانيد. هنگامي كه آب غذا جذب و تمام شد سس تند را اضافه كرده و نمك و فلفل را اضافه كنيد. غذا را كشيده و با جعفري و پيازچه ساطوري تزئين كنيد.


منبع

همچنین ببینید

املت پنیر و اسفناج

+- مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد …

پاسخ دهید