آموزش و نکات آرایش

آرایش حرفه ای با رعایت 21 نکته

1ـ قبل ازاینکه مداد خط چشم یا خط لب خود را بتراشید آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخدان یخچال یا فریزر قرار دهید. با این کار مداد کمی سفت می‌شود و هنگام تراشیدن و تیز کردن نمی‌شکند.
۲ـ اگر چشمان‌تان گود رفته است بهتر است به جای مداد خط چشم از نوع مایع آن استفاده کنید.

۳ـ هنگام استفاده از ریمل برای اینکه صورت‌تان لک نشود، بهتر است لایه نازکی از ریمل را فقط روی مژه فوقانی بکشید. سپس با استفاده از فرچه ریمل مژه‌های بالا و پایین را ریمل بکشید تا توده نشود.

۴ـ قبل از فر دادن مژه‌های خود، ابزار مخصوص آن را برای چند ثانیه با سشوآر گرم کنید. همین گرمای اندک، فر مژه را برای مدت طولانی‌تری حفظ می‌کند.
۵ـ هنگام خرید کرم پودر، رنگ آن را در قسمت داخلی مچ دست خود تست کنید. پوست این قسمت از دست رنگ محصول مورد نظر را دقیقا همان طوری نشان می‌دهد که روی صورت‌تان جلوه خواهد داشت.
۶ـ برای اینکه کرم پودر مدت بیشتری روی چهره‌تان دوام بیاورد، کافی است یک قطره از مرطوب‌کننده‌تان را روی آن بریزید. با این کار درخشش کرم پودر نیز بیشتر خواهد بود.

۷ـ کرم پودر باید آخرین چیزی باشد که روی چهره خود به کار می‌برید. به این ترتیب، قادر خواهید بود هر گونه لک ناشی از دیگر مواد آرایشی را بپوشانید.

۸ـ وقتی از ماتیک مات استفاده می‌کنید، طبیعتا روی لب خود احساس خشکی خواهید کرد.
برای اینکه این اتفاق نیفتد، کافی است قبل از استفاده از این نوع رژ لب، از کمی روغن (بلسان) لب استفاده کنید. بعد که کار آرایش چشم و باقی صورت را تمام کردید، از رژ مات استفاده کنید. تا این زمان دیگر روغن جذب لب‌ها شده است.

۹ـ برای اینکه رژ لب دوام بیشتری روی لب‌تان داشته باشد، قبل از استفاده از رژ روی لب‌تان، خط لب بکشید. سپس بر روی خط لب، رژ بمالید.

۱۰ـ سایه چشم تیره می‌تواند نقش خط چشم را هم بازی کند. فرچه‌ای تخت را مرطوب کرده و در سایه چشم تیره فرو ببرید. سپس آن را روی خط مژه بکشید و به فاصله موجود بین مژه‌ها دقت کنید. بعد، همین رنگ را بالای خط مژه نیز به کار ببرید.
۱۱ـ رژ لب خود را حتما داخل یخچال نگهداری کنید تا بیشتر عمر کند.

۱۲ـ هنگام خرید رژ لب هرگز تستر را روی لب خود آزمایش نکنید. این کار بسیار غیربهداشتی است. بهتر است رژ را روی نوک انگشتان خود امتحان کنید.
۱۳ـ بعد از اینکه از رژ لب استفاده کردید، انگشت اشاره خود را داخل دهان خود فرو ببرید و به آرامی بیرون بکشید.
رژ اضافی به انگشت‌تان می‌چسبد و بیرون می‌آید و دیگر مزاحم دندان‌تان نخواهد شد.
۱۴ـ رژ لب می‌تواند گاهی به عنوان رژ گونه به کار رود اما عکس آن هرگز صادق نیست.
۱۵ـ خط لب بر رژ لب مقدم است. اگر بعد از رژ لب تازه بخواهید از خط لب استفاده کنید، قادر نخواهید بود خط لب طبیعی خود را به درستی پیدا کنید.

۱۶ـ خانم‌های مسن بهتر است دور رژ لب‌های مات و براق را خط بکشند و صرفا از رژ لب‌های چرب استفاده کنند.
۱۷ـ ‌اگر از رنگ رژ لب خود خوش‌تان نمی‌آید، آن را دور نیندازید. کافی است آن را با دیگر رنگ‌‌ها مخلوط کنید تا به ترکیب رنگی مورد علاقه‌تان برسید.

۱۸ـ اگر لب‌هایتان گوشتی و ضخیم است بهتر است خط لب را فقط در قسمت خارجی خط لب طبیعی خود به کار ببرید.
۱۹ـ اگر رژ ‌لب‌تان شکسته است، کافی است شعله کبریت یا فندک را زیر قسمت شکسته بگیرید و وقتی شروع به آب شدن کرد، آن را روی قسمت پایه به آرامی بفشارید. سپس آن را سر و ته کنید و بدون درپوش به مدت ۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
۲۰ـ از رژ‌هایی که رنگ پرتقالی و قهوه‌ای دارند کمتر استفاده کنید چون باعث زرد شدن دندان‌ها می‌شود.
۲۱ـ برای اینکه فنجان یا لیوانی که از آن می‌نوشید، رژی نشود کافی است قبل از نوشیدن با احتیاط و پنهان کاری تمام، سطح تماس آن را با نوک زبان خود کمی خیس کنید و سپس فنجان یا لیوان را به دهان ببرید.

مقالات مرتبط

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.