پیشگیری از سرطان:
تحقیقات نشان میدهد که ترکیبا آنتیاکسیدانه انبه دربرابر سرطانهای روده، سینه، لوکمی و پروستات پیشگیری میکند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیلگالات و همچنین آنزیمهای مختلف میباشد.
۲٫ کاهش کلسترول:
محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول مخصوصاً لیپوپروتئین کمک میکند.
۳٫ پاکسازی پوست:
هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوشها را از بین میبرد.
۴٫ سلامت چشم:
یک فنجان انبه خرد شده ۲۵ درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم میکند که به بهبود بینایی کم کرده و از شبکوری و خشکی چشم جلوگیری میکند.
۵٫ قلیایی کردن کل بدن:
اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک میکند.
۶٫ کمک به دیابتیها:
انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک میکند. در یک داروی خانگی سنتی برگهای آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف میکردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قندخون را بالا نخواهد برد.