سس و ترشي ها

چند نوع ترشی انبه

16258_701
ترشی انبه جنوب
مواد لازم : 
انبه سبز نارس : 1 کیلو
سرکه : به مقدار کافی
سیر : نیم کیلو
فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز : 3 قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده  تقسیم می کنیم.
سپس به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.
فلفل ها  را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم
در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.
برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.
در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.
بعد از 1 الی 2 هفته این ترشی خوش طعم آماده خوردن می باشد.

ترشی انبه هندی

نبه کال پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو (بدون پوست و هسته)

هویج پوست گرفته و قطعه شده : یک کیلو

روغن زیتون بی بو (اسپانیایی)  : یک و نیم لیوان

تخم گشنیز بوداده و نیم کوب : ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز هندی پرک : ۲ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری یا ۸ حبه نگینی شده

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری سرپر

سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : ۲ استکان

سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون :

انبه و هویج خرد شده را جداگانه در ظرف میریزیم و روی هر کدام یک استکان نمک و کمی زردچوبه میپاشیم و حدود ۶-۵ ساعت کنار می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود .

 

 

وقتی آب اضافی انبه و هویج گرفته شد ، روغن زیتون را در قابلمه ی بزرگی میریزیم کمی که داغ شد ، تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، ادویه ترشی ، سیر ، رب گوجه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و هم میزنیم ، شعله ی گاز باید ملایم باشه تا فلفل ، ادویه و تخم گشنیز نسوزه .

وقتی که رب گوجه سرخ شد و رنگش رو به روغن پس داد هویج اضافه میشه و باز هم میزنیم . هویج رو زودتر میریزیم چون نسبت به انبه سفت تره .

 

 

بعد از ۲ دقیقه انبه رو اضافه میکنیم .

 

وقتی که خوب هم زدیم و مواد کاملا مخلوط شد ۲ لیوان سرکه اضافه میشه . نیاز نیست ترشی رو خیلی هم بزنیم یا بجوشونیم همین که سرکه به جوش اومد باز یه هم کوچک می زنیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم .

 

ترشی که سرد شد به ظرف مورد نظر منتقل میشه . این موقع متوجه میشید که سرکه روی ترشی رو نمی پوشونه فقط کافیه باز کمی سرکه اضافه کنید ، این ترشی غلیظه و نیاز نیست که خیلی سرکه داشته باشه ، در حدی سرکه بریزید که وقتی روغن از سرکه جدا شد روغنها روی ترشی رو بپوشونن .

 

نکته های مهم جهت تهیه ترشی انبه هندی با روغن زیتون:

* این ترشی از اون دسته ترشی هاست که همون موقع قابل مصرفه اما دو سه رو کنار بمونه بهتره . بعد از دو سه هم به یخچال منتقل کنید .

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.