با نوشيدن يک ليوان شير بوي بد سير از بين ميرود
پژوهشهاي جديد نشان ميدهد که نوشيدن شير ميتواند از ترکيبات سولفور موجود در سير که عامل طعم و رايحه آن ميشود، به ميزان قابل توجهي بکاهد. نتايج اين پژوهش که در مجله فود ساينس منتشر شده بيانگر آن است که چربي و آب موجود در شير ميتواند به خنثيسازي بوي سير کمک کند. پژوهشگران ميگويند که بهترين نتيجه هنگامي حاصل ميشود که شما جرعهاي از شير را همزمان با بلعيدن سير بنوشيد. ترکيب سير و شير در دهان و پيش از بلعيدن کامل ميتواند بهترين کارآيي را در کاهش بوي نامطبوع سير داشته باشد. چنانچه نگراني از بابت افزايش چربي نداريد، اثربخشي نوشيدن شير پرچرب هم در مقايسه با شيرهاي کمچرب يا آب آشاميدني، به مراتب موثرتر است. فوايد بهداشتي و درماني سير سالهاست که توسط دانشمندان توصيه شده است اما بوي بد ناشي از آن که از طريق دهان و ترشح عرق بدن قابل استشمام است موجب آن شده است که بسياري از مردم از گنجاندن سير در رژيم غذايي روزانه خود صرفنظر کنند. شريل بارينگر و آرارات هانسنوگرام، پژوهشگران دانشگاه اوهايو آمريکا که اين پژوهش را انجام دادهاند، معتقدند که براي خنثي کردن رايحه ناخوشايند سير، علاوه بر شير، نوشيدن آب، و خوردن غذاهاي چربيدار، قارچ و سبزيجات معطر ميتواند موثر واقع شود اما ترکيبي از آب و چربي ميتواند نتيجه بهتري داشته باشد. مصرف روزانه سير به ويژه در مناطق مجاور دريا و سرزمينهايي که با رطوبت بالا مواجهند، توسط پزشکان و به منظور پيشگيري از بيماريهاي مفاصل مانند روماتيسم، توصيه ميشود. سير داراي ترکيبي به نام آليل متيل سولفيد (AMS) است که معده انسان به راحتي قادر به گوارش آن نيست و بوي بد ناشي از خوردن سير نيز به اين ماده نسبت داده ميشود.
دنیای زنان