درمان و مراقبت از مو

برای تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش مو

میوه‌ها سرشار از کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و ویتامین‌های cوA بوده و برای رشد و استحکام پوست و مو بسیار مؤثر و سودمند هستند.

جلوگیری از ریزش مو  و بیماری های موی سر

مصرف مداوم میوه‌ها در پیشگیری از بیماری‌های مختلف خصوصاً بیماری‌های پوست و مو، مانند ریزش مو‌ها و حتی درخشندگی، استحکام و رشد و نموشان نقش چشمگیری را ایفا می‌کنند و طراوات و زیبایی را به پوست و مو می‌ بخشند.

دکتر مسعود داوودی، متخصص پوست و مو  در این زمینه معتقد است: «اصولاً میوه‌ها و سبزی‌های تازه، انواع و اقسام ویتامین‌ها و مواد معدنی را به بدن می‌‌رسانند و وجود این مواد در سلامت پوست و مو مؤثر است. خوردن میوه‌ها به ‌دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، فرآیندهای تخریبی موجود در پوست و مو را تا حدودی کاهش می‌‌دهد. همچنین پوست و مو در اثر عوامل آسیب‌رسان بیرونی مثل آفتاب، دارو‌ها، سن و… آسیب‌پذیر خواهند بود.»

میوه ها باعث جلوگیری از ریزش مو می شوند

وی معتقد است: «افراد با خوردن میوه‌های تازه می‌ توانند ویتامین‌های موجود در آن‌ها را جذب کنند و از تخریب و ریزش مو جلوگیری نمایند. این در حالی است که مالیدن عصارهٔ آن‌ها روی سر به دلیل عدم جذب شدن، فایده‌ای ندارد. حتی کرم‌های گیاهی نیز می‌ توانند باعث لطافت و مرطوب‌کنندگی پوست و مو شوند، ولی هرگز سلامت پوست و مو را در پی ندارند.»
در حالی که دکتر صفایی‌پور، متخصص پوست و مو می‌ گوید: «خوردن میوه‌ها و مالیدن آن‌ها روی مو‌ها، تفاوت چندانی در سلامت و رشد آن‌ها ندارند، فقط تا حدودی می‌‌توانند پروتئین‌ها را به مو‌ها برسانند. به‌ عنوان مثال ماده پروتئینی موجود در سویا سبب درخشندگی مو‌ها می‌‌شود، ولی باعث استحکام مو‌ها نمی‌‌شود. همچنین موادی مانند روغن بادام شیرین به‌ عنوان مرطوب‌کننده‌ نقش مفیدی دارد، ولی سلامت مو‌ها را سبب نمی‌ شود.»

شادی الهی، متخصص تغذیه خاطر نشان می‌کند «میوه‌ها و سبزی‌هابه‌ دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مهمی را در رشد و حفظ مو‌ها دارند. همچنین مصرف غذاهایی مانند نان سبوس دارو برنج که منابع سرشار ویتامین‌های گروه B و مرکبات و میوه‌هایی مثل کیوی که حاوی ویتامین C هستند، نیز در رشد و نمو مو‌ها تأثیر به سزایی دارند. عنصر روی که به وفور در گوشت قرمز و منابع پروتئینی یافت می‌ شود، از جمله عناصری است که استحکام مو‌ها را سبب شده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌‌کند. استفاده از میوه‌ها به ‌طور موضعی، تأثیری بر رشد و نمو مو‌ها ندارند، زیرا مدت زمان تماس با این مواد کوتاه است. همچنین تأثیر شامپوهای حاوی مواد پروتئینی نیز روی استحکام و رشد مو‌ها به اثبات نرسیده است.

ریزش مو

برای تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش مو

برای تقویت مو‌ها و جلوگیری از ریزش آن‌ها باید به مقدار قابل توجهی از میوه‌ها، سبزی‌ها، آب‌میوه‌های گوناگون مخصوصاً آب هلو، انگور، زردآلو، توت‌فرنگی و عصاره خرما استفاده کرد. مصرف مغز‌ها مثل بادام، پسته و بادام زمینی به دلیل داشتن پروتئین، ویتامین‌های B۱ و B۲ برای درمان شوره سر، ریزش مو و تقویت و درخشندگی مو‌ها توصیه می‌‌شود.

روغن زیتون برای جلوگیری از شوره سر

افراد مبتلا به شوره سر و ریزش مو می‌‌توانند هفته‌ای یک یا دو مرتبه با روغن زیتون سرشان را ماساژ دهند که علاوه بر استحکام و درخشندگی مو‌ها، از سفید شدن آن‌ها هم جلوگیری می‌کند.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.