این متخصصان می گویند مصرف حدود سه چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده مخصوصا برای کسانی که به طور معمول از این ادویه استفاده نمیکنند و هنگام استفاده از آن سوزش بسیار تندی در دهانشان احساس میکنند میتواند موجب کاهش اشتها شود.
ریچارد ماتز، استاد برجسته تغذیه در دانشگاه آمریکایی پوردو و دستیار وی در این باره اظهار داشتند: ترکیب موجود در فلفل قرمز موسوم به «کاپسایسین» که موجب تندی شدید فلفل قرمز میشود، میتواند در کاهش اشتها تاثیر داشته باشد و در عین حال کالریهای بدن را نیز بیشتر بسوزاند.
این مطالعه شش هفتهای روی 25 داوطلب که دچار اضافه وزن نبودند، صورت گرفت. این متخصصان دریافتند افرادی که فلفل قرمز مصرف کرده بودند دمای داخلی بدنشان افزایش یافت و همین افزایش دما موجب سوختن بیشتر کالری در بدن آنها شد.
طبق گفته داوطلبان، با مصرف این ادویه تند، اشتهایشان نسبت به غذا، مخصوصا غذاهای حاوی قند، نمک و چربی کاهش یافته است.
این بررسی در نشریه فیزیولوژی و رفتار منتشر شده است.