غذاهاي اصلی

طرز تهیه کلوچه گوشت

با استفاده از مغز نان باگت، سیر و دیگر مواد لازم، کلوچه خوشمزه‌ای تهیه کرده و میل کنید.

  • سیر: 2 حبه
  • شیر: نصف پیمانه
  • پیاز:‌یک عدد
  • روغن برای سرخ کردن: مقداری
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • جعفری ساطوری: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پنیر گودا: 80 گرم
مغز نان باگت را در شیر خیس کرده، پیاز را با رنده درشت، رنده می‌کنیم و در کمی روغن تفت می‌دهیم، سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم.* گوشت چرخ‌کرده را در ظرفی ریخته، ورز می‌دهیم تا چسبندگی پیدا کند، پیاز، جعفری خرد کرده ،‌رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم‌مرغ خوب ورز می‌دهیم.

* از مایه مقداری برداشته و به صورت کلوچه گرد در می‌آوریم و در آرد می‌غلتانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود) ،‌سپس در سینی فر قرار می‌دهیم. پنیر گودا را رنده نموده و روی هر کلوچه مقداری می‌ریزیم.

* فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده، سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.