معرفی محصولات آرایشی و بهداشتی

ترکیبات سمی در کدام لوازم آرایش بیشتر وجود دارد؟/ هشدار های سازمان غذا و دارو درباره لوازم آرایشی

عcosmetics-skin-Care

عطاءاله شکوری با اشاره به قاچاق کالاهای سلامت محور در چهار حوزه دارو، مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی و انواع مکمل های غذایی و ورزشی، گفت:  در ارتباط با لوازم آرایشی و بهداشتی نکته مهم این است که این مواد به طور مستقیم روی پوست مورد استفاده قرار می گیرند؛ حال اگر این فراورده ها از ترکیبات سمی و خطرناک ساخته شده باشند می توانند جذب بدن شده و سلامت فرد را تهدید کنند.

وی اضافه کرد: بطورمثال رنگ های مو طیف وسیعی از رنگ های جذاب را تشکیل می دهند اما باید توجه داشت که نوع رنگ مورد استفاده در آنها باید مجاز و استاندارد باشد و اگر چنانچه رنگ مورد استفاده مصنوعی و غیر مجاز باشد در این صورت، رنگها می توانند جذب بدن شده و برای سلامت فرد خطر آفرین باشد و معمولا هم کبد به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد.

مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: حتی برخی رنگ های مصنوعی برای جنین بسیار سمی است و می تواند رشد جنین را مختل کند.

شکوری گفت: متاسفانه رنگ های موی قاچاق، اغلب از ترکیبات مصنوعی ساخته می شوند و به همین دلیل ارزان هستند. همچنین برخی فلزات سنگین در لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق وجود دارد که بسیار سمی هستند که نمونه معروف آنها جیوه و سرب است.

شدت سلامت فرد را تحت تاثیر قرار دهند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.