نتايج تحقيقات جديد نشان مي دهد، فلفل دلمه اي داراي خواص درماني متعددي است و در صورت مصرف آن با ميوه ها و سبزي هاي ديگر، جذب مواد مغذي افزايش مي يابد.
*داراي خاصيت ضدقارچي و انگلي است که در مقابله با مسموميت غذايي مؤثر است.*به نقل از سايت «ehow» آنتي اکسيدان آن براي مقابله با علايم پيري ودرمان آرتريت بسيار مفيد است.*ويتامين C موجود در آن، با لخته شدن خون و سکته مقابله مي کند.
* تمام فلفل هاي دلمه اي رنگي سرشار از آنتي اکسيدان و فتونيوترينت است که از بروز سرطان مثانه، پانکراس، پروستات و گردن رحم پيشگيري مي کند.
*کاهش دهنده کلسترول و فشار خون است.
* ناراحتي هاي گوارشي مانند سوءهاضمه، زخم معده، اسهال، قولنج، نفخ و… را از بين مي برد.
*با کاهش تري گليسيريد که در چربي بدن ذخيره مي شود، باعث افزايش سوخت و ساز بدن مي شود. *ويتامين C آن آسيب هاي ديواره مخاطي را ترميم و تقويت مي کند تا از خونريزي پيشگيري شود.*ويتامين C و بتاکاروتن آن از ناراحتي هاي چشمي مانند آستيگماتيسم، تباهي لکه زرد و آب مرواريد پيشگيري مي کند.