خواص درماني گیاهان و میوه ها

خاصیت کاهو

fotolia_6169019_XS-300x225کاهو که به نام های کاهی، خاس و گیاه خواجه ها نیز نامیده می شود، دارای طبع سرد و تر بوده و در تقویت و رشد موها می تواند تاثیرگذار باشد.
خواص
کاهو دارای خاصیت تسکین دهنده، ملین، تب بر، افزایش دهنده ی شیر مادر، اشتهاآور، زیاد کننده ی ادرار، قلیایی کننده ی خون، ضد بلغم، ضد سودا و تصفیه کننده ی خون می باشد. همچنین از آن در مواردی نظیر: سیاه سرفه، سوزاک، کم خونی، اسید اوریک، نقرس، یرقان، فشارخون، تقویت کبد، عدم امکان دفع ادرار، سوزش ادرار، رماتیسم، قطره قطره آمدن ادرار، یبوست، چربی خون، ورم پروستات، پوکی استخوان، صرع، برص، ناراحتی های روده، سوء هاضمه، سنگ کیسه ی صفرا، انسداد مجاری طحال، سرماخوردگی و تصلب شرایین نیز استفاده می نمایند.
چند نکته:
مصرف تخم کاهو برای زنان باردار مجاز نمی باشد.
مصرف کاهو به همراه زردآلو موجب سوء هاضمه می شود.
افرادی که مبتلا به زخم روده و اثنی عشر، منژیت و کولیک روده می باشند، باید در مصرف کاهو احتیاط نمایند.
زیاده روی و مصرف بی رویه کاهو موجب نفخ، اختلال در بینایی، ناراحتی های قلبی، ضعف حافظه، اختلال در قوای جنسی و سردرد شده و همچنین موجب عدم جذب ویتامین ث به بدن می شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.