يک متخصص تغذيه گفت: مصرف اين سبزي براي دهان و دندان بسيار مفيد است، لثه را سالم نگه ميدارد و از خرابي دندانها جلوگيري و درد دندان را بر طرف ميکند.
مرتضي صفوي با بيان اين که گشنيز و تخم آن از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است، گفت: مصرف گشنيز معده را تقويت و خوردن آن با غذا به هضم غذا کمک ميکند، تخم گشنيز شير را در مادران شيرده زياد ميکند و براي تسکين درد دندان جويدن تخم گشنيز مفيد است.
اين متخصص تغذيه اضافه کرد: گشنيز خواب آور، مسکن و آرام کننده، تسکين کننده استفراغ و برطرف کننده عطش است، مصرف آن به بدن نيرو ميبخشد، نيرو دهنده قلب و قاعده آور است و براي برطرف کردن افسردگي ميتواند مفيد باشد. مصرف بسيار زياد گشنيز باعث بي حسي ميشود.
صفوي افزود: براي نرم کردن سينه ميتوان از جوشانده تخم گشنيز استفاده کرد. خوردن گشنيز براي دهان و دندان بسيار مفيد است، لثه را سالم نگه ميدارد و از خرابي دندانها جلوگيري و درد دندان را بر طرف ميکند.