آش و سوپ

سوپ گوجه‌فرنگي كلاسيك جيمي

اين يك سوپ كلاسيك فوق‌العاده است كه قطعا از آن لذت مي‌بريد و مي‌توانيد در كنار غذاهاي ديگر روي سفره يك نوع مكمل خوب باشد. البته اگر به درستي ادويه آن را اضافه كنيد. اين سوپ كنار غذاهايي مانند پاستا يا حتي لازانيا كاربردي است.

 

 

 

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

  •  آب‌جوش: به ميزان لازم
  •  هويچ: 2 عدد   كرفس: 2 شاخه
  •  پياز: 2 عدد متوسط
  •  سير: 2 حبه
  •  عصاره مرغ يا سبزي: 2 عدد
  •  گوجه‌فرنگي رسيده: 400×2 گرم
  •  گوجه‌فرنگي بزرگ: 6 عدد
  •  ريحان تازه: يك دسته كوچك

ادویه ها

  •   نمك
  •   فلفل سياه
  •   روغن زيتون
  •   روغن كنجد

 


ابتدا هويچ‌ها را پوست كنده و گردگرد برش بزنيد و بعد كرفس به همراه پياز خرد كرده و مي‌توانيد سير را رنده كنيد و در يك ظرف بريزيد و بعد 2 قاشق روغن زيتون در قابلمه ريخته و حرارت را روي ملايم قرار دهيد و  تمامي مواد خرد شده را به آن اضافه كرده و هم بزنيد و با يك قاشق چوبي مواد را به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه هويچ‌ها نرم شده ولي شكل خود را از دست ندهند و پيازها طلايي شوند. وقت آن رسيده تا آب‌جوش را به آن اضافه كنيد و عصاره مرغ يا سبزي را درون آن ريخته و كاملا آن را حل كنيد. بعد گوجه‌فرنگي‌هاي رسيده را همراه با 6 عدد گوجه‌فرنگي بزرگ را درون قابلمه ريخته. من به شما اين اطمينان را مي‌دهم كه اين سوپ خوشمزه مي‌شود. سوپ را به خوبي هم زده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد زير گاز را كم كرده و در آن را بگذاريد. در همين حال،‌ برگ‌هاي ريحان را از شاخه جدا كنيد.
نمك و فلفل را به سوپ اضافه كنيد و برگ‌هاي ريحان را روي سوپ بگذاريد. قبل از اين‌كه در ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد بريزيد دوباره آن را تست كنيد و اگر نمك و فلفل نياز داشت به آن بزنيد. مي‌توانيد از نان تست براي سرو استفاده كنيد.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.