آش و سوپویژه نامه رمضان

طرز تهیه سوپ قارچ مناسب افطار

این سوپ خوشمزه می تواند برای سفره های افطارتان گزینه ای بسیار دلچسب باشد. اگر مایل به تهیه آن هستید با همراه باشید….

مواد لازم برای 4 نفر :
  • پیاز خرد شده 1 عدد ( 140 گرم)
  • تره فرنگی حلقه شده 1 عدد ( 200 گرم)
  • سیر کوبیده شده 2 حبه ( 10 گرم)
  • کره یک چهارم پیمانه (40 گرم)
  • قارچ ورقه شده 12 عدد ( 240 گرم)
  • فلفل سیاه و نمک
  • استاک مرغ 3 پیمانه ( 480 میلی لیتر)
  • آرد یک چهارم پیمانه ( 25 گرم)
  • شیر 6 پیمانه ( 960 میلی لیتر)
  • خامه یک و یک دوم پیمانه (300 گرم)
  • ترخان خرد شده 2 ق غ ( 20 گرم)

در یک قابلمه تره فرنگی، پیاز و سیر را در نیمی از کره تفت بدید، سپس قارچ های ورقه ای را اضافه کنید و تفت بدید. نمک، فلفل و سپس آب مرغ را اضافه کنید. هر بسته استاک مرغ در نیم لیتر آب حل میشه و برای این سوپ یک بسته استاک مورد مصرف هست.
پس از اضافه کردن آب مرغ، حرارت را زیاد کنید و بگذارید به جوش بیاد و بعد از آن زیر شعله را ملایم کنید و اجازه بدید به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
در یک تابه بزرگ مابقی کره را آب کنید و آرد را اضافه کنید و تفت دهید و شیر را کم کم به مواد اضافه کنید تا گلوله های آرد کاملا حل بشه و یک مایه کاملا صاف و یکدست درست بشه. مایه شیر را به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی پوره کنید تا مواد کاملا صاف ویکدست شوند. بعد خامه را با یک ملاقه سوپ رقیق کنید و به سوپ بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید. دقت کنید قبل از جوشیدنِ آن سوپ را از روی حرارت بردارید. و در آخر ترخان ها را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بجای ترخان از جعفری خرد شده نیز میتونید استفاده کنید ولی هر سبزی طعم خاص خودش را داره.
نوش جان….
منبع: نینی سایت

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.