برای تهیه این غذا، از گوجهفرنگیهایی استفاده کنید که ته آنها کمی صاف و تخت باشد.
مواد لازم:
سیبزمینی: نیم کیلوگرم؛ خرد شود
پنیر خامهای: 50 گرم
کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط: 2 قاشق غذاخوری
شیر بدون چربی یا کم چرب: یک سوم پیمانه
جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی: یک کیلوگرم
طرز تهیه:
• درون قابلمهای قطعات خرد شده سیبزمینی را با مقداری آب حدود 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که چنگال را درون آن فرو کنید، نرم بیرون آید با حرارت متوسط بپزید.
• پنیر خامهای و کره را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. همزمان با هم زدن مخلوط با همزن، شیر را کم کم به آن اضافه کرده، تا مایه نرم و یک دستی حاصل شود.
• کبابپز فر را از پیش گرم کنید. یک برش دایرهای پهن در در اطراف ساقه گوجهفرنگیها ایجاد کرده، ساقه و گوشت درون آنها را با استفاده از یک قاشق کوچک تا کمی مانده به پوست بیرون آورید.
• مخلوط تهیه شده را بین 6 گوجهفرنگی تقسیم کنید و درون آنها را با مخلوط، کمی بیشتر از پر، پر کنید.
• گوجهفرنگیهای شکم پر را روی سینی فر که قبلا درون آن را با فویل پوشاندهاید،قرار داده و آنها را به مدت 6- 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط درون آنها کمی قهوهای رنگ شده و گوجهفرنگیها کمی نرم شوند، حرارت دهید.