این خوراک گیاهی تند و سرشار از ویتامین را همراه با نان تازه میل کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- عدس: 200 گرم
- برگ بو: 2 عدد
- اسفناج: 120 گرم
- سیر: 2 حبه
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
- پیاز کوچک: یک عدد
- سرکه بالزامیک: 6 قاشق غذاخوری
- آب سبزیجات: 2 پیمانه
- پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
• ابتدا عدس را به مدت 4- 3 ساعت یا طی مدت شب درون آب ریخته و خیس کنید.
• درون قابلمهای مقداری آب همراه با کمی نمک ریخته و عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه کرده و آنها را نیمپز کنید.
• در این میان که عدس پخته میشود، سبزیجات را شسته، سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.
• پیازهای خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزیجات و عدس را درون قابلمهای ریخته و آنها را روی حرارت زیاد جوش آورده سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.
• پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزیجات درون قابلمه بخار شود.
• در این زمان اسفناج را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.
• غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه میل کنید.
شهره فرجی