نان

طرز پخت نان پنیری

نان پنیری با کمی پیازچه خوشمزه‌تر می‌شود

مواد لازم:

  • پنیر چدار: 4 پیمانه
  • پنیر موزارلا:‌ یک پیمانه
  • پیازچه خرد شده: به اندازه دلخواه
  • سس مایونز: 100 گرم
  • سیر: سه حبه کاملا خرد شده
  • کره نرم شده: 100 گرم
  • نان فرانسوی: یک عدد

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر موزارلا و پنیر چدار و پیازچه‌ها را با همزن خوب با هم مخلوط کنید.

• سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید.

• سیر و کره را درون ظرفی جداگانه تا حدی با هم مخلوط کنید که به صورت خامه درآیند.

• مخلوط سیر را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• یک نان فرانسوی را از طول به دو نیم تقسیم کنید و مخلوط آماده شده را روی هر دو نیمه به طور یکنواخت پخش کنید.

• فر را از قبل گرم کنید و نان پنیری را به مدت 5- 4 دقیقه در آن حرارت دهید تا پنیر آن آب شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.