عدس پخته شده |
۴۰۰ گرم |
تخم مرغ |
۶ عدد |
آرد گندم |
دو قاشق چایخوری |
سبزی معطر خرد شده |
۱۵۰ گرم |
نمک و ادویه |
به میزان لازم |
روغن مایع |
۱۰۰ گرم |
ابتدا عدس را می شوییم و خیس می کنیم . دو ساعت بعد آن را با مقداری نمک می پزیم. بع از پخته شدن داخل آبکش می ریزیم تا سرد شود، سبزی خرد شده را داخل یک ظرف ریخته و عدس ، آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و خوب هم می زنیم و به موادمان اضافه و خوب مخلوط می کنیم .
ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و روغن را درون آن می ریزیم ، پس از داغ شدن روغن ، مواد کوکو را داخل تابه می ریزیم ، هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش داده و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یک دیس گذاشته و آن را تزیین می کنیم.
تکتا