غذاهاي محلی

طرز پخت کوکو عدس

 

 

عدس پخته شده

۴۰۰ گرم

تخم مرغ

۶ عدد

آرد گندم

دو قاشق چایخوری

سبزی معطر خرد شده

۱۵۰ گرم

نمک و ادویه

به میزان لازم

روغن مایع

۱۰۰ گرم

ابتدا عدس را می شوییم و خیس می کنیم . دو ساعت بعد آن را با مقداری نمک می پزیم. بع از پخته شدن داخل آبکش می ریزیم تا سرد شود، سبزی خرد شده را داخل یک ظرف ریخته و عدس ، آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و خوب هم می زنیم و به موادمان اضافه و خوب مخلوط می کنیم .

ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و روغن را درون آن می ریزیم ، پس از داغ شدن روغن ، مواد کوکو را داخل تابه می ریزیم ، هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش داده و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یک دیس گذاشته و آن را تزیین می کنیم.

 تکتا

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.