کیک کریسمسی خوشمزه
مواد لازم:
۲۲۷ گرم گیلاس آب نبات شده (یک نوع گیلاس که در شربت برای مدتی طولانی خوابانده شده و به خرد گیلاس رفته است)
پوست پرتقال آب نبات شده
۲ لیوان کشمش
۱ لیوان مویز
۱ لیوان خرما
۶۴ گرم بادام
۱/۲ لیوان آرد چند منظوره
۱۵۰ میلی لیتر آب میوه ی مورد علاقه ی خود
۲ لیوان آرد چند منظوره
۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری پودر میخک
۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
۱/۲ قاشق چای خری نمک
۱ لیوان کره
۲ لیوان شکر قهوه ای
۶ عدد تخم مرغ
۳/۴ لیوان شهد
۳/۴ لیوان آب سیب
طرز تهیه
: در یک کاسه ی متوسط، گیلاس، پوست پرتقال، کشمش، خرما، مویز و بادام را مخلوط کنید. آب میوه ی مورد علاقه ی خود را اضافه کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید بماند.میوه را با ۱/۲ لیوان آرد مخلوط کنید.
م: فر را تا دمای ۱۳۵ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه ی کوچک، ۲ لیوان آرد، جوش شیرین، میخک، دارچین، و نمک را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
: در یک کاسه ی بزرگ، کره را مخلوط کنید تا زمانی که نرم و خامه ای شود. کم کم شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کنید. اکنون شهد و آب سیب را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط کره و مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط میوه را به مواد اضافه کنید. سپس به قالب کیک منتقل کنید.
: به مدت ۳ الی ۳:۳۰ ساعت در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و تمیز بیرون آید. بعد از پخت، از قالب کیک و کاغذ روغنی جدا کنید. کیک را به طور کامل خنک کنید برای تزیین کیک از خامه فرم گرفنه وانواع میو ها استفاده کنید