كيك و شيريني

پیشاپیش سال نو میلادی مبارک……

کیک کریسمسی بسیار خوشمزه مناسب شب کریسمس

کیک کریسمسی خوشمزه

مواد لازم:

۲۲۷ گرم گیلاس آب نبات شده (یک نوع گیلاس که در شربت برای مدتی طولانی خوابانده شده و به خرد گیلاس رفته است)

پوست پرتقال آب نبات شده

۲ لیوان کشمش

۱ لیوان مویز

۱ لیوان خرما

۶۴ گرم بادام

۱/۲ لیوان آرد چند منظوره

۱۵۰ میلی لیتر آب میوه ی مورد علاقه ی خود

۲ لیوان آرد چند منظوره

۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱ قاشق چای خوری پودر میخک

۱ قاشق چای خوری پودر دارچین

۱/۲ قاشق چای خری نمک

۱ لیوان کره

۲ لیوان شکر قهوه ای

۶ عدد تخم مرغ

۳/۴ لیوان شهد

۳/۴ لیوان آب سیب


طرز تهیه

: در یک کاسه ی متوسط، گیلاس، پوست پرتقال، کشمش، خرما، مویز و بادام را مخلوط کنید. آب میوه ی مورد علاقه ی خود را اضافه کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید بماند.میوه را با ۱/۲ لیوان آرد مخلوط کنید.

م: فر را تا دمای ۱۳۵ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه ی کوچک، ۲ لیوان آرد، جوش شیرین، میخک، دارچین، و نمک را مخلوط کنید. کنار بگذارید.

: در یک کاسه ی بزرگ، کره را مخلوط کنید تا زمانی که نرم و خامه ای شود. کم کم شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کنید. اکنون شهد و آب سیب را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط کره و مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط میوه را به مواد اضافه کنید. سپس به قالب کیک منتقل کنید.

: به مدت ۳ الی ۳:۳۰ ساعت در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و تمیز بیرون آید. بعد از پخت، از قالب کیک و کاغذ روغنی جدا کنید. کیک را به طور کامل خنک کنید برای تزیین کیک از خامه فرم گرفنه وانواع میو ها استفاده کنید

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.