خواص درماني گیاهان و میوه ها

پياز بخوريد تا شاد شويد !

محققان انگلیسی دریافتند که مصرف پیاز باعث احساس لذت و شادمانی در افراد می‌شود.

 

 

به نقل از روزنامه دیلی اکسپرس انگلیس، پیاز یکی از سبزیهایی است که احساس لذت و شادی زیادی را به همراه می‌آورد و هویچ، لوبیا، موز و سیب زمینی در رتبه های بعدی قرار دارند.

 

محققان تحقیقات خود را روی یکصد نوع مواد غذایی اساسی ارزان قیمت انجام دادند تا میزان شادمانی و خوشبختی انسان بعد از مصرف آنها را دریابند.

 

بر پایه این گزارش، این باور رایج وجود دارد که شکلات رمز شادمانی است اما این تحقیقات پیاز را فراتر از آن می داند زیرا در صدر تمایل افراد شرکت کننده در این تحقیقات نسبت به دیگر مواد غذایی نظیر شکلات و کیک قرار داشت که بر اساس باور رایج، باعث شادمانی می‌شوند.

 

پیاز سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیک، مقدار کمی آهن، مس، روی و انواع و یتامین‌های B است.

 

پیاز تاثیر شفابخشی روی قلب دارد و یکی از مهم ترین خواص آن به شمار می‌رود.

 

به گفته پژوهشگران مصرف نصف یک پیاز متوسط در روز از مقدار کلسترول بد خون به میزان 30 درصد می‌کاهد و به جای آن کلسترول خوب را افزایش می‌دهد.

 

پیاز همچنین فشارخون و قندخون را تنظیم می‌کند و مانند سیر، یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی و قوی است و طیف وسیعی از عفونت‌ها و میکروبهای بیماری‌زا از اسهال گرفته تا بیماری سل را درمان می‌کند.

 

مصرف پیاز به صورت پخته همچنین برای جلوگیری از سرماخوردگی و کاهش سرفه و رفع مشکلات مجاری تنفسی مفید است.

 

پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر است روند تغییر شکل سلول‌ها را که به سرطانی شدن آنها منجر می‌شود، متوقف کند و گوگرد موجود در پیاز برای رشد مو مفید است.

 

مصرف پیاز برای درمان یبوست، بی‌ خوابی، میگرن، چاقی، ورم گلو، پروستات، بواسیر، یرقان و بیماری بسیار دیگر مفید است.

 

 

فارس

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.