درمان و مراقبت از پوست

چطور مانع فرو رفتن ناخن پا شویم؟

فرورفتن ناخن پا در گوشت عبارت است از وضعیتی که در آن لبه تیز ناخن در گوشت یکی از انگشتان پا (معمولاً شست) فرو رود.

علائم شایع
درد، حساسیت به لمس، قرمزی، تورم و گرمی در انگشتان پا در جایی که لبه تیز ناخن در چین بافتی اطراف فرورفته است. وقتی بافت اطراف ناخن ملتهب گردد، معمولاً در ناحیه آسیب دیده عفونت ایجاد می شود.

علل:
فرو رفتن ناخن پا در انگشت احتمالاً با یکی از وضعیت زیر همراه است: شکل ناخن بیش از حد طبیعی دارای انحنا باشد.
ناخن پا بیش از حد معمول کوتاه شود به طوری که بافت بتواند روی آن فشار بیاورد.
با پوشیدن کفش های مناسب و جادار و دقت در کوتاه کردن ناخن های پا به ویژه در افراد مبتلا به دیابت شیرین یا بیماری عروق محیطی می توان از این بیماری پیشگیری کرد. در صورت شروع بیماری می توانید با قرار دادن گلوله های بسیار کوچک پنبه به زیر ناخن، گوشه های ناخن را از بافت ملتهب اطراف آزاد کنید.
همچنین با چکاندن چند قطره بتادین روی ناخن می توان از پیشرفت آن جلوگیری بعمل آورد.
در صورت عود این بیماری، آنتی بیوتیک های خوراکی معمولاً علائم عفونت را ظرف یک هفته تسکین می دهند.
گاهی بخشی یا تمامی ناخن با جراحی برداشته می شود و بستر ناخن تراشیده و لذا این مشکل عود نخواهد کرد. ناخن باید دوباره رشد کند ولی احتمالاً مثل قبل نخواهد شد

مریم غفاری

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.