Salmon Appetizer Bread پیش غذایی فرانسوی است که میشود آن را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. زمان تهیه این غذای مقوی 03دقیقه و زمان پختش 54 دقیقه است.
با این مقدار مواد در این دستور حداکثر 12 برش نان خواهید داشت.
اگر ترهفرنگی در دسترس نداشتید با پیازچه جایگزین کنید.
- فیله سالمون220 گرم
- پنیر چدار رندهشده100 گرم
- ترخون خردشده30 گرم
- آرد½1 پیمانه
- شیر1 پیمانه
- روغن مایع گیاهی⅔ پیمانه
- تخم مرغ3 عدد
- تره فرنگی2 عدد
- روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
- پنیر گودا رندهشده1 قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
- نمک½ قاشق چایخوری
- فلفل¼ قاشق چایخوری
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب فر (02 تا 52 سانتی متر) را با روغن چرب میکنیم.
ترهفرنگیها را پاک کرده (انتهای قسمت سبز رنگ و سفید آن را جدا کرده و دور میاندازیم) و بهصورت عمودی به دو نیم تقسیم میکنیم؛ با این کار میتوانیم ترهها را به آسانی شسته و خرد کنیم.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی شعله ملایم اجاق گرم میکنیم. ترهفرنگی را اضافه کرده، چند دقیقه تفت میدهیم.
فیله ماهی را خرد میکنیم.
بعد از اینکه ترهفرنگیها شروع کردند به نرم شدن، ماهی خرد شده را اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه به سرخ کردن ادامه میدهیم تا ماهی کاملا سرخ شود. بعد تابه را از روی اجاق برداشته و اجازه میدهیم چند دقیقه سرد شود.
آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و فلفل در کاسه به هم میزنیم. بعد شیر را کم کم اضافه میکنیم (در اینجا موادمان یک حالت کاملا غلیظ به خود میگیرد، در صورت تمایل از همزن هم میتوانیم استفاده کنیم).
تخم مرغها را همراه پنیر گودا با مخلوط آرد هم میزنیم تا حالت خمیری نرمتری پیدا کند. با دقت روغن را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا نرم و روان شود.
ماهی را همراه با ترهفرنگی و پنیر چدار رنده شده و هر نوع سبزی که تمایل داشتیم (ریحان-ترخون-…) به مخلوط موادمان اضافه میکنیم.
خمیر به دست آمده را داخل قالب فر میریزیم و برای 54 تا 05 دقیقه در حرارت تنظیم شده قرار میدهیم تا قهوهای رنگ شود. (برای آزمایش می توانیم یک خلال دندان را داخل نان فرو ببریم و اگر تمیز بیرون آمد غذا آماده است.)
ظرف را از فر خارج میکنیم و قبل از برش دادن اجازه میدهیم کاملا سرد شود.