توصیه های پزشکی

کاهش افسردگی با برخی مواد غذایی

شيوع افسردگي در افرادي كه به طور مرتب چاي سبز مصرف مي كنند كمتر است و همچنين ماهي داراي ماده موثري است كه اثرات ضد افسردگي دارد.

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، دكتر زهرا عبداللهی افزود : گفت : ماهی دارای ماده موثری است كه اثرات ضد افسردگی دارد و می تواند افسردگی را كاهش دهد.

وی خاطرنشان كرد: كسانی كه دچار افسردگی هستند غالبا تغذیه نامناسبی دارند زیرا وقتی فردی دچار افسردگی باشد، سطح انرژی در او كمتر از حد معمول است و اشتیاق و اشتها برای غذا خوردن در او از بین می رود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال می شود.

عبداللهی افزود: كمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی فرد می تواند سبب ایجاد افسردگی شود یا حالت افسردگی فرد را تشدید می كند كه اسیدهای چرب امگا 3 از جمله این مواد است .

وی اظهار داشت : كمبود این مواد در رژیم غذایی می تواند افراد را مستعد افسردگی كند و برای رفع این كمبود می توان غذاهای دریایی به خصوص ماهی های چرب، تخم مرغ های غنی شده با امگا 3، روغن كانولا، گردو، سویا و سبزیجات برگ سبز منابع غذایی اسید چرب امگا 3 مصرف كرد.

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی افزود: سطح اسید فولیك در خون برخی از افراد مبتلا به افسردگی پایین است و جگر، قارچ و سبزی های برگ سبز به ویژه اسفناج و كلم بروكلی، گوشت گاو كم چربی، سیب زمینی، آب پرتقال و لوبیا از منابع اسید فولیك هستند.

این متخصص تغذیه تصریح كرد: ویتامین B6 نیز در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر است و این ویتامین به طور گسترده در غذاها وجود دارد كه گوشت، غلات به خصوص گندم، سبزی ها و مغزها حاوی این ویتامین هستند.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، ویتامین E به علت اثرات آنتی اكسیدانی زیادی كه دارد می تواند در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر باشد و از آنجایی كه این ویتامین توسط گیاهان ساخته می شود، روغن های گیاهی بهترین منابع آن هستند.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.