سلامت

چه موادی باعث بوی بد عرق می شود

1Meneatmeatmanly-20121123غذاهایی که بوی عرق را بیشتر می‌کنند
گوشت قرمز اولین عامل غذایی بوی بد عرق است. گوشت قرمز در بدن دچار نوعی رکود می‌شود؛ زیرا در دستگاه گوارش به مدت طولانی می‌ماند و فاسد می‌شود و انواع و اقسام سموم را از طریق روده بزرگ در جریان خون آزاد می‌کند. افرادی که به طور مرتب از گوشت قرمز استفاده می‌کنند، بوی عرقشان بیشتر و بدتر است.

شاید شما هم دوستانی داشته باشید که گیاه‌خوارند اما باز هم بوی عرقشان تند است. در این مورد نیز باید گفت اگر افرادی که گوشت مصرف نمی‌کنند و در واقع گیاه‌خوارند نیز عرق بدبویی داشتند، علت آن، عدم پیروی از یک رژیم غذایی صحیح است.

گیاه‌خوارانی که گوشت مصرف نمی‌کنند، اما از غذاهای فرآوری شده زیادی استفاده می‌کنند، دارای رژیم غذایی بسیار ناسالمی هستند و احتمال اینکه سموم در بدن آن‌ها زیاد شود بالاست.

نوشیدن مایعات خیلی خیلی سرد هیچ تأثیری در رفع تشنگی و خنک نگه‌داشتن دمای بدن ایجاد نمی‌کند و در فصل گرم سال باید با خوردن میوه‌ها و سبزیجات فصل دمای بدن را متعادل کرد

مورد بعدی، غذاهایی هستند که در کارخانه‌ها تولید و فرآوری می‌شوند و دارای مقادیر زیادی آرد تصفیه‌شده، قند، روغن هیدروژنه و سایر مواد غذایی فرآوری شده هستند و درعین‌حال از فیبر کمی برخوردارند. اگر این مواد را از برنامه غذایی خود حذف کنید و از رژیم صد در صد طبیعی که شامل غلات کامل، میوه‌های تازه، سبزیجات، انواع جوانه‌ها، دانه‌ها و مغزهای خام و روغن‌های طبیعی است پیروی کنید، بوی عرق شما در عرض چند هفته به طرز چشمگیری کاهش می‌یابد.

علت اصلی این است که رژیم غذایی مبتنی بر فیبر و سبزیجات، نه تنها بدن را از درون پاک می‌کند، بلکه نوعی خوشبوکننده طبیعی نیز محسوب می‌شوند.

کلروفیل و سایر مواد مغذی گیاهی بدن شما را از سموم پاک می‌کند. برخی از این گیاهان مفید عبارتند از جعفری، گشنیز، کرفس، انواع نعناع، رزماری، آویشن و سایر گیاهان معطر.

ادویه‌ها می‌توانند باعث بالا رفتن دمای بدن و افزایش تعریق شوند. مصرف سبزی‌هایی نظیر سیر و پیاز نیز روی بوی عرق تأثیر می‌گذارد و آن را بدبو می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند سبزیجات و گیاهان دارویی تعریق بدن را کاهش می‌دهند و عصاره بابونه و مریم گلی و جوشانده آن‌ها در کاهش عرق در تابستان بسیار تأثیرگذار هستند.

گفتنی است، نوشیدن مایعات خیلی خیلی سرد هیچ تأثیری در رفع تشنگی و خنک نگه‌داشتن دمای بدن ایجاد نمی‌کند و در فصل گرم سال باید با خوردن میوه‌ها و سبزیجات فصل دمای بدن را متعادل کرد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند مریم گلی و جوشانده آن علاوه بر دفع سموم در بدن، باعث کاهش تعریق بدن و باعث می‌شود فصل تابستان را بدون گرما و دردسر سپری کنید.

پرتقال، توت‌فرنگی، گوجه سبز و زردآلو نیز از دیگر میوه‌هایی هستند که باعث کاهش دمای بدن و خنک نگه‌داشتن اعضای بدن شما می‌شوند.


 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.