خواص درماني گیاهان و میوه ها

آشنایی با خواص غذایی میوه انبه

orange-juice-bones-400x400پیشگیری از سرطان:

تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبا آنتی‌اکسیدانه انبه دربرابر سرطان‌های روده، سینه، لوکمی و پروستات پیشگیری می‌کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات و همچنین آنزیم‌های مختلف می‌باشد.

  ۲٫ کاهش کلسترول:

محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول مخصوصاً لیپوپروتئین کمک می‌کند.

  ۳٫ پاکسازی پوست:

هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوش‌ها را از بین می‌برد.

  ۴٫ سلامت چشم:

یک فنجان انبه خرد شده ۲۵ درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم می‌کند که به بهبود بینایی کم کرده و از شب‌کوری و خشکی چشم جلوگیری می‌کند.

  ۵٫ قلیایی کردن کل بدن:

اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می‌کند.

  ۶٫ کمک به دیابتی‌ها:

انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک می‌کند. در یک داروی خانگی سنتی برگ‌های آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف می‌کردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قندخون را بالا نخواهد برد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.