) اسفناج دارای ویتامین های آ و ب یک وب دو و ویتامین ث و کلسیم و فسفر و پروتئین و قند و آهن و ید و بسیاری از املاح دیگر است.
2) اسفناج دارای طبیعت سرد و ضد یبوست و برای بیماری گواتر مفید است.
3) اسفناج پخته، سرفه های خشک و گرفتگی صدا را درمان میکند و برای آسم مفید است.
4) آب اسفناج را اگر روی پوست بمالند خارش را از بین می برد.
5) اسفناج مفید و سریع الهضم و برای جمیع امراض سینه و تب های سنگین مفید است.
6) التهاب و تشنگی را فرو می نشاند و انرژی بدن را زیاد می کند و بعلاوه ضد سرطان است و گلبولهای قرمز خون را زیاد میکند.
7)به علت داشتن مواد مخصوص، اسفناج مسهل ملایمی است
8)خوردن عصاره اسفناج خام نه تنها معده و روده را پاک و ضد عفونی می کند بلکه بدترین نوع سوء هاضمه را نیز در عرض چند روز به طور کلی برطرف می سازد.
9)ضماد خام اسفناج برای سرباز کردن دمل و درمان محل نیش زدگی زنبور مفید است.
10)اسفناج هورمونی به نام سکرتین دارد که باعث تراوش آنزیم های مفید از لوزالمعده می گردد و سبب هضم و جذب سریع مواد غذایی می شود.ولی به علت داشتن اکسالات اسفناج برای مبتلایان به بیماری سنگ کیسه صفرا و ورم وفاصل ضرر دارد.