مواد اولیه:
سینه مرغ دو عدد
اسفناج خردشده دو پیمانه
سیر خردشده یک حبه
پیاز خردشده یک عدد
فلفل قرمز (ترجیحاً فلفل دلمهای) دو عدد
روغن، نمک و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
* سینههای مرغ را درون یک نایلون گذاشته و با بیفتککوب روی آنها را بکوبید تا جایی که یکدست شود (نازک شود).
* مقداری نمک و زعفران را روی آنها ماساژ دهید.
* اسفناجها را در مقدار کمی روغن تفت داده و پیاز را جداگانه درون تابه تفت دهید. سیر را به آن اضافه کرده و در آخر اسفناج و فلفل را اضافه کنید.
* پس از چند دقیقه از روی حرارت بر دارید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد داخل مرغ ریخته و به صورت رول از یک طرف بپیچید و درون تابه آن را سرخ کنید.
نکته:
در صورت دلخواه میتوان این رولتها را درون فویل پیچیده به طوری که آب به درون آن نفوذ نکند مقداری آب را درون قابلمه جوش آورده و این رولهای پیچیده شده را درون آن گذاشته و به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا آنها کاملاً پخته شوند. این نوع طبخ باعث میشود این غذا رژیمی محسوب شود.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 50 – فاطمه غلامی، کارشناس آشپزی