دسر

طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی

اگر از طعم نارگیل خوشتان می آید از طعم این دسر هم راضی خواهید بود….

موادلازم برای هشت نفر:

  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • خامه غلیظ: یک و یک چهارم پیمانه
  • شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه
  • پودر نارگیل: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : شش عدد

• ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمه ای روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.

• سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت 10- 8 دقیقه بگذارید بجوشد.

• کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد 20 سانتی متر کف و 6 سانتی متر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.

• فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

• خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حباب های ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

• در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.

• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]

• قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.

• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.

• روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

• برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

همشهری آنلاین

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.