نان پنیری با کمی پیازچه خوشمزهتر میشود
مواد لازم:
- پنیر چدار: 4 پیمانه
- پنیر موزارلا: یک پیمانه
- پیازچه خرد شده: به اندازه دلخواه
- سس مایونز: 100 گرم
- سیر: سه حبه کاملا خرد شده
- کره نرم شده: 100 گرم
- نان فرانسوی: یک عدد
طرز تهیه:
• ابتدا پنیر موزارلا و پنیر چدار و پیازچهها را با همزن خوب با هم مخلوط کنید.
• سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید و آنها را هم بزنید.
• سیر و کره را درون ظرفی جداگانه تا حدی با هم مخلوط کنید که به صورت خامه درآیند.
• مخلوط سیر را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• یک نان فرانسوی را از طول به دو نیم تقسیم کنید و مخلوط آماده شده را روی هر دو نیمه به طور یکنواخت پخش کنید.
• فر را از قبل گرم کنید و نان پنیری را به مدت 5- 4 دقیقه در آن حرارت دهید تا پنیر آن آب شود.