مواد لازم
آرد 3لیوان
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
قبل از شروع فر رو روی 180 درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.
با کمی روغن جامد کف قالب 20*25 رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،
تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.
یک لیوان شیر و 5 قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!
آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.
(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)
قالب رو قسمت وسط فر با حرارت 180 بذارین و 20 دقیقه بهش زمان بدین !
بعد از 20 دقیقه حرارت فر رو به 150 کاهش بدین و 10 دقیقه دیگه صبر کنین.