برای ایجاد تنوع در هر وعده غذایی a متفاوتی وجود دارد. مثلاً می توانیم سرو کره در صبحانه را عوض کرده و با آن رنگ و بوی خاصی به سفره بدهیم.
مواد لازم
برای 6 گلوله کره:
- کره :100 گرم
- خلال بادام، خلال پسته، پودر پسته: به میزان لازم
- پودر هل سفید:1 قاشق چایخوری (یا هل مایع 2 قطره)
روش تهیه:
1- قالب کره 100گرمی را داخل ظرفی قرار داده، هل را به آن اضافه کرده و کمی ورز می دهیم. ولی این کار را خیلی سریع انجام می دهیم تا کره ذوب نشود.
2- برای اینکه کره در دست ذوب نشود بهتر است از مارگارین استفاده کنیم. کره حاصل را به 6 قسمت تقسیم کرده که تقریباً هر تکه 17 گرم می شود.
3- اگر مایلید تکه های 25 گرمی برای هر فرد سرو کنید یک قالب کره را به 4 قسمت تقسیم می کنیم.
4 – تکه های کره را در دست گرد کرده و به ترتیب یکی را داخل پودر پسته، دیگری را داخل خلال پسته و بعدی داخل خلال بادام می غلتانیم. این کار را تا جایی انجام
می دهیم که کره ها تمام شود.
نكته:
برای ایجاد تنوع در هر وعده غذایی راه های متفاوتی وجود دارد. مثلاً می توانیم سرو کره در صبحانه را عوض کرده و با آن رنگ و بوی خاصی به سفره بدهیم.
مجله آشپزی ایده آل