4 عدد نان لواش نرم یا نان تورتیلا
120 گرم پنیر خامه ای
350 گرم ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده
20 برگ اسفناج
200 گرم گوجه فرنگی خشک شده
چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید.
1.با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها -تا لبه آنها- بمالید. می توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.
2.ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.
3.برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که 1 سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند.
4.گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید.
5.نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
به جای ژامبون از سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده را تف داده استفاده کنید.