خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > املت پنیر و اسفناج

املت پنیر و اسفناج



مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری

برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد نیاز برای ماه‌های اول تولد را از ذخاير مادر تهيه كرده و  در کبدش ذخیره می‌کند. برای این‌که ذخیره‌های آهن بدن‌تان را از دست ندهید و با خونریزی‌هایی که حین زایمان برای‌تان اتفاق می‌افتد، به مشکل فقر آهن برنخورید، باید آهن مورد نیاز بدن‌تان را با یک تغذیه درست تامین کنید. آهن در گوشت قرمز و سبزی‌هایی مثل اسفناج وجود دارد. املت پنیر و اسفناج یک غذای خوشمزه و کامل و پر از آهن برای صبحانه است. این املت با داشتن تخم‌مرغ و پنیر، پروتئین و کلسیم لازم برای بدن شما را هم تامین می‌کند.

مواد لازم:

  • برگ اسفناج تازه و پاک‌کرده: یک لیوان
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • پنیر سفید خرد شده: 50 گرم
  • کره: 20 گرم
  • شیر: نصف لیوان
  • مربای تمشک در صورت تمایل: نصف فنجان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

آب را جوش بیاورید. کمی نمک در آن بریزید و اسفناج‌ها را در آب جوش بریزید. بعد از 3 دقیقه، اسفناج‌ها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید. با این روش کمتر از هر روش دیگری آهن اسفناج از دست می‌رود. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید و کمی بزنید تا کف کند. کره را در یک تابه آب کنید و مایه تخم‌مرغ را در تابه بریزید و روی سطح آن نمک و کمی فلفل بپاشید. کمی که خودش را گرفت، برگ‌های اسفناج را روی نصف سطح آن بچینید و پنیر را روی اسفناج‌ها پخش کنید. اگر طعم شیرین دوست دارید کمی مربا روی پنیر بریزید. سپس در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کمی ببندد. حالا می‌توانید نصفه‌ای را که روی آن چیزی نیست، روی بخش دیگر برگردانید و سرو کنید.


منبع

همچنین ببینید

آشنایی با روش تهیه گراتین سیب‌زمینی

+- ترکیب سیب‌زمینی با خامه، طعم لذت‌بخشی را در این غذا ایجاد کرده است. مواد …

پاسخ دهید